Continium Discovery Center korting 2022

Altijd met korting naar het Continium Discovery Center

Ben je op zoek naar Continium Discovery Center korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Continium Discovery Center! We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Continium Discovery Center voor je op een rij.

Veiling Continium Discovery Center kaartjes

Via de veiling kun je momenteel meebieden op Continium Discovery Center kaartjes. Met een beetje geluk win jij de veiling en ga je met korting naar Continium Discovery Center. Nu in de veling:

>> 2 tickets Continium Discovery Center

Aanbiedingen Continium Discovery Center

Bekijk eens de websites Actievandedag, Tripper en Groupon. Hier zijn vaak veel aanbiedingen met hoge korting te vinden voor diverse dagjes uit, ook naar musea zoals Continium Discovery Center!

Kortingsbon Continium Discovery Center

Via de Voordeelagenda van de Nationale Postcodeloterij krijg je 20% korting op een bezoek aan Continium Discovery Center. In de Voordeelagenda die je als lid van de Postcodeloterij krijgt zit o.a. een kortingsbon van 20% korting voor maximaal 4 personen.

ANWB korting Continium Discovery Center

Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen voor Continium Discovery Center voor ANWB-leden te vinden op de ANWB site. Altijd de moeite waard om even een kijkje te nemen als je lid bent van de ANWB.

Continium Discovery Center

Het Continium Discovery Center in het Limburgse Kerkrade staat geheel in het teken van de wetenschap en de techniek. Het museum laat je kennis maken met de vele ontwikkelingen in de wetenschap en de techniek, zowel in het verleden als in het heden en de toekomst. Bezoek je het Continium Discovery Center, dan leer je wat de wetenschap en de techniek voor jouw dagelijks leven betekenen.

Een echt doe-museum

Het Continium Discovery Center is absoluut geen saai museum. In dit museum is er namelijk veel te doen, ook zeker voor de kinderen. Het museum is ingericht met vele doe-stations, waar de kinderen zelf kunnen ontdekken hoe de wereld nu eigenlijk in elkaar zit. Ook worden er science-shows gegeven, is er een explore zone en zijn er vele tijdelijke en vaste voorstellingen. Ook heeft het museum een uniek theater. In dit theater word je meegenomen door de geschiedenis van de wereld: van de oerknal tot nu.

In het Continium Discovery Center komen vele verschillende thema’s aan bod. Denk hierbij aan oudere thema’s als de mijnbouw, maar ook aan thema’s van nu en de toekomst, zoals duurzaamheid en nanotechnologie.

Het Kidsproof Museum van Limburg 2018

In 2018 werd het Continium Discovery Center uitgeroepen tot het Kidsproof Museum van Limburg 2018. Wil je een dagje uit met de kinderen en wil je een kindvriendelijk museum bezoeken? Dan is het Continium Discovery Center zeker een aanrader. Je weet zeker dat de kinderen een geweldige én leerzame tijd hebben in dit unieke museum.

Ervaringen Continium Discovery Center

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews