Stedelijk Museum Schiedam korting 2023

Altijd met korting naar Stedelijk Museum Schiedam

Ben je op zoek naar Stedelijk Museum Schiedam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Stedelijk Museum Schiedam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Stedelijk Museum Schiedam voor je op een rij.

Aanbieding Stedelijk Museum Schiedam

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor Stedelijk Museum Schiedam! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

€ 7,50 CJP korting Stedelijk Museum Schiedam

Bij een bezoek aan het Stedelijk Museum Schiedam krijg je met je CJP-pas € 7,50 korting op de entreeprijs en betaal je nog maar € 5,00. Met CJP-pas krijg je korting op kunst en cultuur.

Veiling Stedelijk Museum Schiedam

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor Stedelijk Museum Schiedam, kijk dan ook eens op Nederlands grootste veilingsites voor dagjes uit (Ticketveiling of Vakantieveilingen). De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Stedelijk Museum Schiedam.

Stedelijk Museum Schiedam

Het Stedelijk Museum Schiedam is een museum voor moderne en hedendaagse beeldende kunst. Het museum heeft een grote collectie kunstwerken van Nederlandse bodem. Hier bewonder je onder andere een grote collectie werken uit de bekende Cobra-beweging. Het museum heeft twee grote vaste collecties, namelijk een collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst van Nederlandse bodem en een cultuurhistorische collectie. Op deze pagina lees je hier meer over.

Moderne en hedendaagse beeldende kunst

De collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst uit Nederland is een van de twee vaste collecties van het Stedelijk Museum Schiedam. De collectie bestaat uit meer dan 250 schilderijen, voornamelijk van bekende kunstschilders. Het gaat onder andere om Karel Appel, Constant, Anton Rooskens, Theo Wolvecamp, Eugène Brands en Corneille. Deze kunstschilders zijn allemaal lid geweest van de Cobra-beweging.

Cultuurhistorische collectie

Naast een grote collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst uit Nederland, heeft dit museum in Schiedam ook een cultuurhistorische collectie. Deze collectie bestaat uit meer dan duizend voorwerpen. Deze voorwerpen vertellen allemaal iets over de geschiedenis van de stad Schiedam. De cultuurhistorische collectie van het museum bestaat bijvoorbeeld uit gebruiksvoorwerpen die vroeger in de jeneverproductie gebruikt werden.

Andere kunst musea

Buiten dit museum in Schiedam heb je ook andere musea in Nederland met kunst, zoals Het Escher Museum in Den Haag.

 

Ervaringen Stedelijk Museum Schiedam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews