Nederlands Watermuseum korting 2024

Altijd met korting naar het Nederlands Watermuseum

Ben je op zoek naar Nederlands Watermuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Nederlands Watermuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Nederlands Watermuseum voor je op een rij.

Korting Nederlands Watermuseum via veiling

Via sites zoals Ticketveiling & Vakantieveilingen kun je regelmatig op veilingen bieden voor een entreeticket voor het Nederlands Watermuseum. Wij zullen dit als eerste voor u weergeven, maar vergeet zeker niet deze sites in de gaten te houden!

Aanbiedingen Nederlands Watermuseum

Kijk ook eens op websites als Actievandedag en Groupon. Zij hebben dagelijks veel aanbiedingen voor dagjes uit in petto met soms zeer hoge kortingen. Check goed of er een aanbieding voor het Nederlands Watermuseum bij zit!

Online tickets Nederlands Watermuseum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Nederlands Watermuseum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Nederlands Watermuseum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Nederlands Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum is een interactief museum dat geheel in het teken staat van water. Het museum is gevestigd in een monumentaal pand uit de vijftiende eeuw en ligt aan de Sint Jansbeek in het natuurpark Sonsbeek. Het is een leerzaam museum, maar het is ook een echt doe-museum. Ook voor jonge kinderen is het super leerzaam. Zo leer je in het museum niet alleen meer over (drink)water, maar onderneem je er ook allerlei leuke activiteiten met water. Aangezien Nederland het land van water is is dit onderwerp natuurlijk reuze interessant!

Nederlands Watermuseum: leer alles over water

Het Nederlands Watermuseum leert je alles over water. Niet alleen het water dat je in de natuur kunt vinden, maar ook over het water dat uit de kraan komt. Bezoek je dit museum, dan kom je van alles te weten over dijkbeheer, drinkwater, grondwater, het watergebruik in Nederland en het watergebruik in de rest van de wereld. Zo leer je bijvoorbeeld hoe drinkwater gewonnen wordt in Nederland, maar ook hoeveel liter water je per dag ongeveer verbruikt.

Een museum over water klinkt misschien wat saai, maar het Nederlands Watermuseum is juist allesbehalve saai. Zo is het museum niet alleen leerzaam, maar kun je hier ook allerlei leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van interessante proefjes met water in het Waterlab van het Nederlands Watermuseum, maar ook aan het zelf maken van shampoo in de Shampoofabriek. Het is een echt doe-museum, waar je door middel van diverse leuke activiteiten alles over de wereld van water leert. Door de vele activiteiten die in het museum worden georganiseerd, is het Nederlands Watermuseum dan ook een perfect dagje uit voor het hele gezin.

Soortgelijke musea

Bent u opzoek naar meer musea over alles omtrent water? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij het Maritiem Museum in Rotterdam en Batavialand. Wellicht zijn hier nog leuke kortingen voor te vinden!

Ervaringen Nederlands Watermuseum

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews